Problémás csapatokkal nyernénk vasárnap

A tegnapi nyertes tipp után ma újra jelentkezik kelbo, ám ezúttal már két tippel.


MZT Skopje – Union Olimpija - kezdés 16:00 - Tipp: Union Olimpija -5,5 AH (1.85)

  • Problémákkal küszködik a szkopjei csapat.
  • Dixon elhagyta a csapatot, Marinkovic és Stojanovic sérüléssel bajlódik, Sehovic szereplése kérdéses, az új igazolás Keelynek pedig még nem érkeztek meg a papírjai.
  • Az Olimpijánál ezzel szemben pont a dolgok ellenkezője zajlik. Három fontos játékos (Marinovic, Nikolov és Kanancevic) ma fog visszatérni sérülésből.
  • Ilyen információk tudatában érdemesnek találom fogadni a vendégek sikerére hendivel, főleg ha Sehovic sem fog pályára lépni a Szokpjéban.

 

Metz - Viborg - kezdés 15:50 - Tipp: Metz nyer (1.45)

  • A női kézilabda BL utolsó fordulójában rendezik e meccset.
  • Az odds óriásit zuhant, miután kiderült, hogy a Viborgnál óriási a gond, mert egyrészt edző nélkül várják a találkozót (2 napja kirúgták az ex-edzőt és még nem érkezett pótlás), másrészt pedig 6 játékost kénytelenek nélkülözni (Fiske, Gravholt, Thomsen, Dalmose, Gullden, Visser).
  • Szerintem így simán fog nyerni a Metz akár 5-6 góllal is, de simában sem rossz a szorzó.

 

Lehet profitálni a török fociból?

Hosszú idő után újra bejegyzéssel jelentkezik kelbo. A kihagyásom rajtam kívűlálló okok miatt történt, amit nem is szeretnék itt taglalni.


Szombaton ugyan rengeteg meccset rendeznek az én szemem mégis egy török másodosztályú bajnokin akadt meg, mégpedig a nagy szorzómozgás miatt. Jobban utánanéztem a mérkőzésnek és találtam benne értéket.

 

Karsiyaka - Orduspor - kezdés 13:00 - Tipp: Karsiyaka -1,5 AH (1.85)

  • Az Orduspornál óriási gondok vannak. Minden felnőtt játékosa elhagyta a klubot a rossz anyagi helyzet miatt, ezért erre a mérkőzésre az ificsapatukkal utaztak el.
  • Az előző fordulóban 6-1-es vereséget szenvedtek az Elagzisportól. Azon a meccsen már a fiatalok léptek pályára.
  • Ma az Elagzispornál erősebb Karsiyakához látogatnak.
  • A Karsiyaka egy stabil középcsapat és hazai pályán egész jól szerepelnek. Utolsó öt hazai mérkőzésükön veretlenek, utoljára még november elején kaptak ki a Samsunportól hazai környezetben.
  • A két csapat kerete között jelentős a különbség, így nem is várhatók mást, mint egy sima hazai győzelmet.

Könnyed és nehéz sikerek hajnalban

Heatnation üdvözöl mindenkit a mai napon!

 

Philadelphia 76ers - Washington Wizards, Washington Wizards (-6) pont 1,60- kezdés 01:00

  • A liga második legrosszabb mérlegével bíró 76ers fogadja a kicsit rossz formában érkező fővárosiakat.
  • A Wizards utolsó 5 meccsét elbukta, ezek közül inkább csak a Minnesota elleni vereség olyan amit nagyon számon lehet rajtuk kérni. Viszont az utolsó 12 meccsből csak 2-őt tudtak megnyerni. Ez nagyon rosszul mutat számukra, viszont a Sixers elleni meccsre tekinthetnek úgy mint egy felhozó meccs.
  • Walléknak támadó oldalon veszett el valami nagyon, lehetséges, hogy Bradley Beal hiánya hat így a csapatra, viszont ha ez igaz, akkor jó hír, ugyanis Beal valószínűleg vállalja a játékot hajnalban.  A Wall-Beal hátvéd páros a liga egyik legjobbja, Nené és Gortat belül két jó munkásember benyomását kelti és a pontokat is csipegetik szépen. A T'wolves elleni meccsen Kris Humphries megsérült, az ő játékáról nincs pontos hír, ahogyan Paul Piercéről sincs, a kiscsatár nem játszott a legutóbbi meccsen de róla sincsenek még pontos információk.
  • A padról Rasual Butler vagy Otto Porter helyettesítheti Pierce-t ha esetleg kimarad, míg Humphries kiesése nem akkora gond mint a kiscsatáré.
  • A Sixers tankol, tankol és tankol... Ezt bizonyították a trade deadline előtt is, Michael Carter-Williamst elcserélte a csapat, annak ellenére, hogy talán a legjobb játékosuk volt. Érkezett McGee, Canaan, egyikük sem nagy erősítés, sőt. Nerlens Noel egyre szebben teljesít, de a Philly inkább a vereségekre koncentrál. Utolsó 5 meccsüket elbukták, most sem látom nagy esélyét a győzelemnek.
  • 10-15 pontos vendég sikert várok. Visszakell térnie a helyes útra a fővárosiaknak. Jó meggondolásnak érzem John Wall pontjait overre játszani. 16,5 a határ.

 

Memphis Grizzlies - Los Angeles Clippers, Memphis Grizzlies 1,50- kezdés 02:00

  • A nyugati 2. fogadja a 6. helyezettet, a Macik egy csúnya Kings elleni vereség után térnek haza míg a Clippers egy Rockets elleni vesztes meccs után érkezik.
  • Érdekessége a meccsnek, hogy a hét elején is összecsaptak a csapatok, akkor a Staples adott otthont a meccsnek és 3 pontos Memphis sikert hozott.
  • Hazai oldalon csak Vince Carter sérült, ám őt könnyen lehet pótolni Jeff Green érkezése után. A FedEx arénában rendkívül nehéz nyerni, a 3. legjobb hazai mérleget tudja magáénak a Grizzlies, 28 meccs alatt 5 vereség.
  • A Clippersnél sérült Blake Griffin ami óriási veszteség, pláne a Macik ellen, de egyébként is. Doc Rivers csapata az egész évben hullámvasúton ül, hol jön egy 5 meccses győzelmi sorozat, de könnyen jöhet 3-4 meccses vereség sorozat is.
  • Griffinnek nincs megfelelő pótlása, Hawes és Davis a két csere ezen a poszton, mindkettejük különböző játékstílussal bír.
  • A LAC számára a Memphis egy mumus csapat. 14 hónapja volt itt a legutolsó győzelmük ráadásul utolsó 6 Memphisben lejátszott meccsükből csak egyet nyertek.
  • Ha tovább megyünk akkor utolsó 9 meccsből csak 1-et nyertek bármilyen pályaválasztással.
  • Tehát Paulék számára nem jó előjel Gasolék.
  • A match-up-ok inkább a Maciknek kedveznek, Chris Pault Tony Allen és Mike Conley is képes limitálni, ahogy Jamaal Crawfordot is, belül igazán csak DeAndre Jordanre kell figyelni ott is a pattanózásra inkább mint a pontszerzésre.
  • Kb 5-7 pontos hazai sikert várok, azért kemény meccs lesz, de Gasolék fognak dominálni.

 

Boston Celtics - Charlotte Hornets, Al Jefferson(CHA Hornets) pontjai 17 felett 1,85- kezdés 01:30

  • Al Jefferson 17,2 pontot átlagol a szezonban, a liga egyik legjobb centere támadó oldalon. Ezzel szemben van a Boston Celtics amely a magasemberek ellen eléggé gyengén teljesít. A festékben rendre elvesztik a párharcokat.
  • Big Al 19,9 pontot átlagol karrierje során amikor a Celtics az ellenfél.
  • A Hornetsnél továbbra sincs Kemba Walker.

 

Fontos információk hajnalra:

CHI Bulls - Derrick Rose meniscus szakadás miatt műtétre vár. Ma zajlik le az operáció.

CLE Cavaliers - Kyrie Irving nagy valószínűséggel nem játszik a Pacers ellen.

HOU Rockets - James Harden kihagyta a legutóbbi edzést és kérdéses besorolást kapott a Nets elleni meccsre. Továbbá Patrick Beverley is kérdéses, aki ugyan edzett de csak könnyebb mozgásokat végzett. Valamint a kegyvesztett Kostas Papanikolau biztosan kihagyja a találkozót. Dwighto Howard továbbá is sérült, már több mint egy hónapja. Ha Harden és Beverley sem vállalja a meccset akkor nagy a baj.

SAC Kings - DeMarcus Cousins játéka kérdéses a Spurs elleni meccsre. Csípő és boka problémái vannak a középjátékosnak. Hozzáteszem a Spurs nincs jó passzban, ráadásul a Rodeo Road Tripjüket töltik..

 

Nagy gondban a Pelikánok

Heatnation érkezik olyan tippel ami megérdemel egy új bejegyzést! Szép estét!

 

New Orleans Pelicans - Toronto Raptors, Eric Gordon pontjai 15,5 felett 1,85- kezdés 02:00

New Orleans Pelicans - Toronto Raptros, Tyreke Evans pontjai 17 felett 1,80- kezdés 02:00

 

  • Nagyon jó, hogy az unibet lehetőséget ad ezekre az opcióra!
  • Történt ugyanis, hogy a Miami Heat elleni találkozón Anthony Davis valamint Ryan Anderson is megsérült. Davis átlagai: 23,9 ppg, 10,3 rpg, Anderson átlagai: 14,6 ppg, 5,1 rpg. Korábbról sérült Jrue Holiday, aki 15,2 ppg 7,1 apg átlagol. Mind három játékos sérült, és legalább 2 hétig egyikük sem lesz bevethető! Ez az eredményezi, hogy majdnem 54(!!!) pont esik ki a csapatból, hozzáteszem a Pelicans 99,7 pontot átlagol. Tehát ez több mint a fele!
  • Nos, Eric Gordon. Gordon kettes poszton játszik és ugyan csak 12,9 pontot átlagol meccsenként, de az utóbbi időben volt pár jó meccse. Ha Gordon elkapja a fonalat akkor megállíthatatlan tud lenni. A szezonban 6 olyan meccset játszott Gordon amikor Davis nem volt bevethető, ezeken a meccseken 19,2 pontot átlagol! Két meccsen nem jutott el 16 pontig, egyszer 8 pontot szerzett a másik alkalommal 15-ig jutott.
  • Evans, Tyreke Evans lett az irányító Holiday kiesésével, ő 16,7 pontot átlagol. Neki az utóbbi időben nem megy a dobás, de ma rá lesz kényszerítve a próbálkozásokra. Evans 7 olyan meccsen lépett pályára amikor Davis nem, ezeken a meccseken 18,3 pontot átlagolt. A 7 meccsen 3x nem érte el a 17 pontos határt amit jelenleg megszabtak. Evansnek csak kicsikét kell az átlaga felett teljesítenie, hogy nyertes legyen a tipp.
  • Sajnos olyan információm nincs, hogy hogyan teljesítenek akkor amikor Davis, Holiday és Anderson sem lépett pályára...
  • Mindkét tipp ugyanolyan erővel indul. Davis helyét szinte biztosan Alexis Ajinca veszi majd át, ő kb 10-12 pontot fog termelni.
  • Nos, nem tudok dönteni, hogy melyik opció a jobb. Kinek melyik tetszik. Nagyon erős tippek, remélem nem lesz lebőgés.
  • Még egy adalék, a Raptors 100,3 pontot enged meccsenként, igaz utolsó 3 meccsén csak 90,3-at.

Néhány vasárnapi ötlet

Sziasztok, KBSCfan jelentkezik röviden pár vasárnapi ötlettel.

Női kosárlabda NB I
Diósgyőr-Sopron - Diósgyőr, 1.96

Végéhez közeledik a női NB I-es kosárlabda bajnokság alapszakasza. Az már egy hete eldőlt, hogy a Sopron lesz az alapszakaszgyőztes, azonban az első négyes további három pozíciójáért nagy a csata, hiszen az itt végző csapatok pályaelőnnyel kezdik a rájátszást. Mint említettem a Sopron már biztosan első, a Diósgyőr pedig jelenleg negyedik, de a Győr és a PINKK Pécs is ugyanolyan statisztikával rendelkezik, mint a borsodiak.

A Diósgyőr az elmúlt hetekben remekel, sorban hat meccset nyertek, köztük a két pécsi gárdát is le tudták győzni hazai pályán, ráadásul nagyobb különbséggel mint amennyivel idegenben kikaptak, így azonos pontszám esetén a piros-fehéreké a jobb mutató. A Sopron hazai szinten kimagasló csapat, de az európai porondon még lenne mit javítani. Ezt mutatja, hogy a csúfos kupakiesését követően edzőváltás történt a csapatnál.

A mai találkozónak már csak a hazaiak számára van igazán tétje, és az információk alapján az is elképzelhető, hogy telt ház előtt rendezik a találkozót. A diósgyőri ultrák már hét közben is közel 1000-en látogattak ki, ami ma még csak több lehet. A Diósgyőr céljai és az ultrák teremtette félelmetes hangulat miatt hazai győzelmet várok, ami most még egész jó oddson fogadható.

Bundesliga
Wolfsburg-Herta - Wolfsburg hendivel nyer, 1.88

Dárdai ide, Dárdai oda szerintem nem szorul komolyabb magyarázatra ezt a tipp. Lehet, hogy Pali jól felkészíti a fiúkat és több életet hoz a csapatába, azonban a Bundesligában már nem feltétlenül lehet pótolni a tudásbeli különbségeket lelkesedéssel. A Wolfsburg idén félelmetes, Bas Dost remek formában futballozik, és akkor még meg sem említettük a társait, köztük a frissen igazolt Schürrlével. A Wolfsburg az EL-ben is simán begyűrte a Sportingot, most is sima győzelem várható. 
Neten fogadóknak egy tipp: Bas Dost szerzi az első gólt - 4.33

Seria A
Milan-Cesena - mindkét csapat szerez gólt 2.00

A Milannál rengeteg a hiányzó főleg a védelemből, ami ha teljes, akkor sem túl acélos az idei szezonban. Hazai pályán elvárható a Milan győzelem ígyis, de az utóbbi hetek tapasztalatai alapján inkább a mindkét csapat szerez gólt játszik, ami egy duplát ki is tesz az ezzel próbálkozók számára.

Gólok és a Valencia

Szép napot mindenkinek, itt Heatnation!

 

Cordoba - Valencia, Valencia 1,91- kezdés 18:00

 

  • Számomra érthetetlen módon óriási oddsot kapott a Valencia. A 24. fordulóban fogadja a sereghajtó a 4. helyezettet.
  • A Cordoba a Primera Division egyik leggyengébb csapata, eddig mindössze 18 pontot szereztek és mindössze 3 győzelemet kapartak össze. Hazai pályán  1-6-5-ön mérleget hoztak össze 9-14-es gólkülönbséggel. A múlthéten sima 3-0-ás vereséget szenvedtek a Sevilla ellen, sőt legutóbbi 5 meccsükön mindössze 1 pontot szereztek 5-9-es gólkülönbséggel.
  • A Cordobanál hiányzik majd a legjobb játékosuk aki egyben a második legjobb góllövő a csapatban, Fede Cartabiáról(20/4) van szó, valamint kimarad 2 további védő(13/0, 3/0) és egy középpályás(11/1).
  • A Valencia kiváló szezont fut eddig, a Real-Barca-Atletico 3-as mögött megérdemelten áll a 4. helyen, ami még BL-t ér.
  • A Denevérek a nyáron nagy változáson mentek át és jelenleg a liga legfiatalabb csapata és így vannak a 4. helyen, ez óriási teljesítmény. A télen mindössze Enzo Perez érkezett a középpályára, aki nagy erősítésnek számít.
  • A mai meccset kihagyja Paco Alcacer(20/5) valamint Enzo Perez és Barragan.
  • Láttam a vendégek múlt heti meccsét, akkor nem nagyon akartak összejönni a dolgok de Negredo végül kiharcolt egy büntető amit értékesített is.
  • Mind a 3 hiányzó pótolható így az amúgyis erősebb Valencia célba érhet az újonc otthonában.
  • 1-2 vagy 1-3-as végeredményt képzelek el!

 

Rövid tippek:

Schalke - Werder Bremen, mindkét csapat betalál 1,57- kezdés 15:30

Falkirk - Livingston, Falkirk 1,62- kezdés 16:00

Szoros meccsek csütörtökön

Heatnation jelentkezik a mai napon, üdv!

 

Wolfsburg - Sporting, Wolfsburg 1,60- kezdés 19:00

  • Nagyon jó formában jött vissza a szünetről a német gárda, verték a Bayernt és a Bayert is, közben becsúszott egy döntetlen és egy sima siker is.
  • André Schürrle érkezésével csak tovább erősödött a csapat, szerintem ő komoly erőssége lesz a csapatnak.
  • A németek jelenleg második helyen állnak a Bundesligában. Komoly célok állnak a hazaiak előtt. Otthon előnyt kell kovácsolniuk a portugál visszavágóra.
  • A Sporting lassan egy hónapja nem kapott ki, de az ő ellenfeleik egyáltalán nem olyan szintűek voltak mint a Wolfsburg.
  • A társ gólkirály Slimani(7 gól) nem játszhat a meccsen sérülés miatt, őt Monteronak kellene helyettesíteni. A potugálok legerőseb csapatrésze a középpálya. Nani, Andre Silva, William Carvalho 3-as alkotja a csapatrész magját.
  • Alapból is jobb csapatnak érzem a németeket és otthon is vannak, biztos nagy az 'étvágyuk'. 2-0 körüli eredmény képzelek el.

 

Tottenham - Fiorentina- kezdés 21:00

  • Két támadó felfogású csapat találkozik, talán az egyik legjobb párosítás az EL-ben.
  • A Spurs az újévtől óriási formába került, a Chelsea elleni 5-3 óta nagyon jól játszanak. A 2015-ös évben eddig nem nagyon volt lehetőségük pihenésre most viszont másfél hét állt rendelkezésükre, hogy felkészüljenek. A Spursnél nincs sérült, az Eriksen-Kane kapcsolat már-már klasszisként jellemezhető.
  • A Spursnek szerintem kisebb gondot okozhat a Fiorentina formációja.
  • Egy tapogatózó első félidőt várok így elsőre, 0-0-ás fordulás után egy nehézkes meccset, ahol 1-0 körüli végeredményt várok.
  • Az olasz csapatnál pár hiányzó de a legtöbb hosszútávú sérült.

 

Villarreal - Salzburg, mindkét csapat betalál 1,61- kezdés 21:00

  • Két játszó csapat találkozik, érdekes meccset várok. Szerintem betalál majd a Salzburg, viszont a Villarreal a jobb csapat. Sok gólos meccset várok.
  • Hazai oldalon Bruno sérült, a csapatkapitány. Vendég oldalon Leitgeb kérdéses.

 

Ajax - Legia Varsó, Ajax döntetlen nélkül 1,44- kezdés 21:00

  • A holland gárda jobb képességű csapat, hiába fiatalok. A Varsó hazájában jelenleg a legjobb, vezeti a tabellát. Az Ajax mindössze második, a PSV jelenleg megelőzhetetlen.
  • Hazai oldalon nincs Veltman, Zimling és Sighttórsson.
  • Nem érzek túl sok erőt a lengyelekben, az Ajaxnak rettentően fontos meccs, ugyanis idegenben már nehezebb lesz.
  • Hétvégén rangadót nyertek a Twente ellen így jó szájízzel várják a meccset.

 

Sevilla - Mönchengladbach- kezdés 21:00

  • Gólok várok, különösebb ok nélkül. Igazából a tipikus oda-vissza párharc egyenlő erősségű csapatok között, otthon a Sevilla előnyt akar szerezni amihez gólra van szükségük, míg a németek idegenben gólt akarnak szerezni, hogy ha ki is kapnak egy góllal mégis legyen 'előnyük' az idegenbeli góllal.

Mikor álljon talpra a Roma, ha nem most?!

Sziasztok! Rókakoma utoljára jelentkezik bejegyzéssel!

Ahogy jeleztem korábban, végleg elhagyom a blogot. Innentől nem a legjobb oddsokat vadászom tovább, hanem épp ellenkezőleg, Karthago77-hez (az őstagok emlékeznek rá) csatlakozva immár együtt mozgatjuk majd azokat a „túloldalról”. Ha van egy álmotok, nagy célotok, akkor soha ne adjátok fel, küzdjetek érte, és egy napon talán siker koronázza erőfeszítéseiteket. Nekem volt egy, és most elértem.

A blog tehát kikerül az irányításom alól. Kértem, hogy jelentkezzetek tulajdonosnak, kaptam is bőven levelet, amelyet ezúton köszönök. Mint végül kiderült, nem adhatom ki harmadik személynek ezt a jogot, így azt kollégám kapja meg, ezért elnézést kérek, frissen derült ki, és eddig nem tudtam róla. A napituti.blogger@gmail.com email címen immár őt tudjátok elérni, ő segít majd a jövőben.

Ezúton köszönöm a blog összes tagjának a sokéves, megtisztelő figyelmet, az összes eddigi 258 040 darab hozzászólást, a támogatást, a kritikát. Nem volt mindig zökkenőmentes az itteni élet, de úgy érzem, rendezetten tudom átadni. Mindenkinek sok sikert kívánok, nagy nyereményeket, méretes oddsokat!

Sziasztok, Rókakoma


Roma-Parma - kezdés 15:00 óra

  • A második fogadja az utolsót a 23. fordulóban.
  • A Roma a tavalyi feltámadás után a Juventus egyetlen valós kihívójának tűnt, és az ősszel annak ellenére is tartotta a lépést, hogy szinte minden második héten BL-rangadót játszott. A kettős terhelés márpedig arrafelé újdonságnak számított. Pont akkor került válságba, mikor eldőlt, hogy kiesett. Az utolsó 10 fordulóban 4-6-0-s mérleget és 15-10-es gólkülönbséget tud, és lassan közelebb jár hozzá a harmadik Napoli, mint az éllovas Juventus. Otthon például az utolsó négyen döntetlent játszott, de így is 7-4-0-s mérleggetl és 23-7-es gólkülönbséggel tekintélyes. Jó kis csapat, csak rengeteg volt a hiányzó az utóbbi időben, legutóbb a Cagliari ellen például 12-en maradtak ki, a védelembe Leandro Castan, a középpályára pedig Daniele De Rossi visszatérése nagy plusz lehet.
  • A Parma a múlt szezon egyik meglepetése volt, a középmezőny elején járt, és nagy terveket szövögetett. Aztán a nyáron már hallani lehetett, hogy anyagi gondokkal küzd, de arra nem lehetett számítani, hogy ennyire összeomlik. Márpedig teljesen szétesett, mindössze 10 pontot kapart össze 22 forduló alatt, egyet levontak, így a három győzelem mellett van egy döntetlen is. A támadósor még nem is a legrosszabb, ám a védelem az, a 47 kapott gól rengeteg. Az előbbiben Antonio Cassano segített eleinte, ötször volt eredményes, de ő azóta lelépett. A télen hozott portugál válogatott szélsőt, de mióta elbukott a Cesena ellen, és az újonc azóta még egyszer győzött, végképp reménytelenné vált a helyzete. A hátránya a bennmaradástól 12 pont, és éppen zsinórban öt vereséget számlál. A jelenlegi helyzet a véget idézi, az új tulajdonosnak hat hónapnyi fizetést kell kifizetni, másképp három pont levonással sújtják a klubot. Egy eltiltott középpályás nem utazik, idegenben 1-0-9-es mérleggel és 8-26-os gólkülönbséggel katasztrófa.
  • Vélemény: A Roma sok hiányzóval megtorpant a télen, és lassan olyan távolságba kerül a Juventus mögött, hogy inkább hátrafelé kell nézzen. Most itt például a tökéletes alkalom a széthulló, reménytelen, újabb pontok levonása előtt álló utolsó ellen. Az odds esett rendesen, a hendit is bevállalom, két hete Milánóban is bejött.

Mi lesz veled QPR?!

Heatnation ír egy röpke, gyors bejegyzést!

 

Sunderland - QPR, Sunderland 1,91- kezdés 20:45

  • A Premier League 14. helyezettje fogadja a 19. helyen álló Queens Park Rangerst.
  • A Sunderland rettentően inkonzisztens formát mutat az egész szezonban. Nincsenek bombaformában, viszont hazai pályán mindig mindent megtesznek a sikerért.
  • A Sunderland jobb előjelekkel várja ezt a meccset mint a hétvégit, kérdéses besorolást kapott Wickham(22/3), Rodwell(15/2) és Buckley(20/0) valamint biztos kimaradó Giaccherini(7/0) és Cattermole(18/1). A mai meccsen már Adam Johnson is kezdő lehet, nem úgy mint a hétvégén amikor a játéka is kérdéses volt. Jermaine Defoe gólt ért el a Swansea otthonában elért 1-1 során, sőt vezetett is a Sunderland.
  • A QPR kerete erősnek mondható, viszont a pályán nem tudnak teljesíteni. Hazai pályán kiváló mérlegük van, viszont idegenben 11 alkalommal sem tudtak nyerni, eddig még pontot sem szereztek. Ez óriási blama a csapatnak. A 11 meccsen mindössze 6(!!) gólt szereztek és 27(!!) gólt kaptak. Borzasztó mutató, erre biztosan nem büszkék.
  • Ugyan a sorozatnak egyszer meg kellene szakadnia, de a mai napon a legjobb játékosuk nélkül nagyon nem nekik áll a meccs. Az angol támadó Charlie Austin(22/13) kihagyja a meccset, Austin 13 gólt szerzett a QPR 24 góljából..
  • A vendégekhez tartozik az is, hogy a legtöbb gólt kapták a PL-ben, számszerint 43-at..
  • Ilyen szorzón, egy Austin nélküli, vendégként rapszódikus QPR ellen kötelező hozni ezt a meccset a Sunderlandnek hazai közönség előtt!

 

További tippek:

Tottenham (+1) ázsiai hendikep 1,50- kezdés 21:00

  • Jelenleg talán a legjobb formában lévő angol csapat a Tottenham, vendégként is őket érzem esélyesebbnek, mondjuk ez egy kis elfogultságot is tartalmaz. De 2 góllal szinte biztosra veszem, hogy nem kapnak ki! Igazából 1-1, 2-2 a tippem a meccsre.

Dominálnak a hazaik?!

Heatnation jelentkezik vasárnap. Üdvözlök mindenkit!

 

Setubal - Academica, döntetlen nélkül Setubal 1,44- kezdés 17:00

  • A portugál bajnokság 20. fordulójában fogadja a 14. helyezett a 16. Academicát.
  • Mindkét csapat a kiesés ellen menekül, ez a Setubalnak jobban sikerül eddig, 5 ponttal vannak a vonal fölött míg a vendégek csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően nem állnak kieső helyen.
  • A Setubal hazai pályán 15 pontot szerzett a 18 összpontjukból, 5 győzelem mellett 4 vereség a mérlegük ami tűrhető teljesítmény. 16 gólt lőttek és 32-őt kaptak ami nem a legjobb teljesítmény egyik oldalról sem.
  • Hazai oldalon egy védő(7/0) hiányzik csak.
  • Vendég oldalon valamivel talán minőségibb a keret, viszont rengeteg hiányzó van és nem is teljesítenek olyan jól mint amennyira kellene.
  • Nem bevethető 1 védő(13/0), 4 középpályás(5/0, 15/0, 15/1, 17/0) és 2 támadó(11/1, 9/0).
  • Érdekesség, hogy az előző meccsen a kezdőcsatár Ulysse Diallo volt, igen, az egykori Fradi játékos.
  • Az Academica vendégként 1-2-6-os mérleget hozott össze. Ami még ennél is rosszabb a 9 meccsen lőtt 3(!!) gól, emellett 13-at kaptak.
  • Nem követem túlságosan a portugál ligát, viszont az előzmények arra mutatnak, hogy hazai siker lesz. Viszont óvatosan kezelem a dolgot épp amiatt, hogy nem követem túlságosan a bajnokságot!

 

Werder Bremen - Bayer Leverkusen, mindkét csapat betalál 1,62- kezdés 15:30

  • A legjobb indokom a Werdernek a gólaránya. A Werder 30 gólt lőtt a szezonban , ennél csak 5 csapat rúgott többet, valamint 40(!!) gólt kaptak ez pedig a legorszabb a Bundesligában.
  • Egy gólt hazai pályán szinte biztos, hogy lőnek majd, de kapni is fognak szerintem.
  • Gólgazdag meccset várok, és igazából az sem lepne meg ha a Werder pontot csípne a Leverkusentől.

 

Lyon - PSG- kezdés 21:00

  • Ehhez a meccshez csak egy nagyon fontos információ: Lacazette(22/21) kihagyja a mai meccset!
Legfrissebb hozzászólások
Feedek
Megosztás